Το Vytina Mountain View είναι ένα boutique ξενοδοχείο με εκπληκτική θέα της Βυτίνας και όλης της ευρύτερης περιοχής.
    Βρίσκεται στο δρόμο που συνδέει την Βυτίνα με το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές τοποθεσίες, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την Αρκαδική φυσική ομορφιά.
    Τα δωμάτιά του είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, είναι κομψά διακοσμημένα με χρώματα και υλικά που ταιριάζουν με το χώρο και το βουνό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη ζεστή ατμόσφαιρα που όλοι αποζητάμε. Ο συνδυασμός της μοναδικής θέσης, της φύσης και παράδοσης, καθώς και η ζεστή και επαγγελματική εξυπηρέτηση το καθιστούν ιδανικό για τις διακοπές σας.
     Το ξενοδοχείο διαθέτει 8 δίκλινα δωμάτια (4 από αυτά είναι συνδεόμενα), 3 τρίκλινα δωμάτια και 1 σουίτα. Τα δωμάτια έχουν ομοιόμορφη διακόσμηση όπου κυριαρχεί το ξύλο και οι ζεστές αποχρώσεις και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τη φυσική ομορφιά από το εξωτερικό περιβάλλον που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης από κάθε μπαλκόνι.
     Η σουίτα διαθέτει επιπλέον στο σαλόνι ηχοσύστημα και τζάκι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα του ελατόφυτου Μαίναλου.
     Η Βυτίνα είναι το πιο σημαντικό ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μαίναλον. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χωριό, σε υψόμετρο 1.033 μ. και είναι ένα από τα πιο γνωστά στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, η Ήρα, η Άρτεμις και ο Πάνας κάποτε κατοικούσαν στην περιοχή. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για πεζοπορία στο βουνό, αλλά μπορείτε να κάνετε και ορεινή ποδηλασία ανάμεσα στα έλατα.
     Η Βυτίνα είναι 2 ώρες από την Αθήνα, 44 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, 82 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και 84 χιλιόμετρα από την Ολυμπία.