Το Ξενοδοχείο

Βρίσκεται στην Βυτίνα στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές τοποθεσίες, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την Αρκαδική φυσική ομορφιά.

Τα δωμάτιά του είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διακοσμημένα με χρώματα και υλικά που ταιριάζουν με το χώρο και το βουνό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη ζεστή ατμόσφαιρα που όλοι αποζητάμε. Ο συνδυασμός της μοναδικής θέσης, της φύσης και παράδοσης, καθώς και η ζεστή και επαγγελματική εξυπηρέτηση το καθιστούν ιδανικό για τις διακοπές σας.

Η ελατόφυτη Βυτίνα, με τα παλιά πετρόκτιστα σπίτια, τα γραφικά στενά, τη ζωντανή πλατεία, την παλιά εκκλησία του Αγίου Τρύφωνος και τα δεντροσκέπαστα δρομάκια αποτελεί ένα πασίγνωστο τόπο ορεινών αλλά και θερινών διακοπών. Σε υψόμετρο 1033 μ., απλώνεται στις παρυφές του όρους Μαίναλο και είναι έτοιμη για να την ανακαλύψετε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατά την μυθολογία εδώ κατοικούσαν ο θεός Πάνας, η θεά Άρτεμης, η Ήρα και άλλοι θεοί.

Απέχει 2 ώρες από την Αθήνα, 91 χλμ. από το Ναύπλιο, 44 χλμ. από την Τρίπολη, 10 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας (Μαινάλου) και 84 χλμ. από την Αρχαία Ολυμπία.

Αρ. Αδείας Ε.Ο.Τ. (ΜΗΤΕ) : 1246K013A0002901